Lief en leed

Een op de drie mensen in Nederland krijgt kanker. Anderen maken dit van dichtbij mee. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waar niemand meer sterft aan kanker. We willen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en dat de kwaliteit van leven van de patiënt zo goed mogelijk is, tijdens en na de ziekte. Door donaties kunnen onderzoekers worden ondersteund in hun onderzoek. Vele mogelijkheden zijn er om KWF te helpen via donaties het ideaal te bereiken.

Geven bij leven                                                      

In een mensenleven wordt er gelukkig vaak veel gevierd. Denk daarbij aan bijvoorbeeld verjaardagen, (werk)jubilea, aantal huwelijks/relatiejaren òf om het leven te vieren! Bij feesten worden er vaak cadeaus gegeven. Een cadeau kan ook een gift zijn voor KWF Kankerbestrijding. Wilt u donaties vragen aan de genodigden voor uw feest of bijeenkomst, neem dan contact met ons op en wij gaan kijken hoe we dat samen met u kunnen invullen. Mail ons via [niet meer in gebruik] en u hoort zo spoedig mogelijk van één van onze vrijwilligers.

Geven na het leven               

De omstandigheden waarin men rondom het overlijden van een dierbare leeft, is meestal een emotionele achtbaan met voor iedereen een ander verhaal en geschiedenis. Donaties geven voor KWF Kankerbestrijding bij een definitief afscheid behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u en/of de uitvaartverzorger helpen om alles rondom een donatie bij afscheid in goede banen te leiden. Wilt u meer weten of wenst u collectebussen van KWF bij een uitvaart, neem dan contact via ons mailadres [niet meer in gebruik] en u hoort zo spoedig mogelijk van één van onze vrijwilligers