Collecte

In de collecteweek staan landelijk ruim 80.000 vrijwilligers op tegen kanker om zoveel mogelijk geld op te halen. In 2019 vindt de collecteweek plaats van 1 tot en met 7 september

Elk jaar wordt er in Tilburg en omstreken door ongeveer 400 vrijwilligers gecollecteerd voor KWF Kankerbestrijding. Daar zijn we ontzettend trots op, maar we zijn er nog niet. Elke dag sterven er immers nog mensen aan kanker. Om voldoende geld op te halen voor onder andere onderzoek om kanker beter en effectiever te bestrijden, zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor KWF Kankerbestrijding.

Collecteert u mee?

Wij bereiken in Tilburg en omstreken veel huishoudens, maar helaas bereiken we ze nog niet allemaal. Dat zouden we wel graag willen, en daarvoor kan KWF Kankerbestrijding extra hulp goed gebruiken. Bent u degene die met slechts een paar uur per jaar ons wilt komen versterken om bij te dragen aan de strijd tegen kanker? Sta dan vandaag nog op en meldt u aan via info@kwftilburg.nl.

Functieprofielen

Bent u net zo enthousiast geworden als wij over KWF Kankerbestrijding? Als u meer informatie wil over wat het zijn van wijkhoofd of collectant inhoudt, kunt u de website van KWF Kankerbestrijding raadplegen. Hier vindt u het functieprofiel van een wijkhoofd en het functieprofiel van een collectant.

Wijkhoofd worden?

Een wijkhoofd coördineert de collecte in zijn of haar wijk. Helaas heeft niet elke wijk ook een wijkhoofd. Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger, zal het bestuur van KWF Tilburg je proberen in contact te brengen met wijkhoofd van je wijk.  Zie hieronder een kaartje voor het overzicht. Mocht je geïnteresseerd zijn om wijkhoofd te worden, meld je aan via info@kwftilburg.nl!