Collecte

Opbrengst collecteweek 2021

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot heeft maar liefst € 46.644,59 opgebracht. KWF Tilburg wil alle geweldige vrijwilligers en donateurs bedanken voor hun inzet en vrijgevigheid. Dankzij u kan KWF investeren in haar doelen zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

Collecteweek 2022

In de collecteweek staan landelijk ruim 80.000 vrijwilligers op tegen kanker om zoveel mogelijk geld op te halen. In 2021 vindt de collecteweek plaats in de eerste week van september, zoals u van KWF gewend bent. Help je mee?

Elk jaar wordt er in Tilburg en omstreken door ongeveer 300 vrijwilligers gecollecteerd voor KWF Kankerbestrijding. Daar zijn we ontzettend trots op, maar we zijn er nog niet. Elke dag sterven er immers nog mensen aan kanker. Om voldoende geld op te halen voor onder andere onderzoek om kanker beter en effectiever te bestrijden, zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor KWF Kankerbestrijding.

Collecteert u mee?

Wij bereiken in Tilburg en omstreken veel huishoudens, maar helaas bereiken we ze nog niet allemaal. Dat zouden we wel graag willen, en daarvoor kan KWF Kankerbestrijding extra hulp goed gebruiken. Bent u degene die met slechts een paar uur per jaar ons wilt komen versterken om bij te dragen aan de strijd tegen kanker? Sta dan vandaag nog op en meldt u aan via info@kwftilburg.nl.

Functieprofielen

Bent u net zo enthousiast geworden als wij over KWF Kankerbestrijding? Als u meer informatie wil over wat het zijn van wijkhoofd of collectant inhoudt, kunt u de website van KWF Kankerbestrijding raadplegen. Hier vindt u het functieprofiel van een wijkhoofd.

Wijkhoofd worden?

Een wijkhoofd coördineert de collecte in zijn of haar wijk. Helaas heeft niet elke wijk ook een wijkhoofd. Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger, zal het bestuur van KWF Tilburg je proberen in contact te brengen met wijkhoofd van je wijk.  Zie hieronder een kaartje voor het overzicht. Mocht je geïnteresseerd zijn om wijkhoofd te worden, meld je aan via info@kwftilburg.nl!