Acties

TEAMGENOTEN GEZOCHT VOOR OLYMPISCH KAMPIOENE VIJFKAMP IN DE STRIJD TEGEN KANKER

KWF Tilburg gaat de sportieve tour op! Op zondag 25 november neemt de lokale afdeling van KWF Kankerbestrijding deel aan de BDO Businessrun tijdens de Warandeloop. Bedrijven kunnen naast deze sportieve bijdrage ook een bijdrage leveren aan de bestrijding van kanker. Zo kunnen zij al voor 600 euro een sponsorpakket aanschaffen om geld in te zamelen voor de ziekte waar één op de drie mensen mee te maken krijgt. Deze actie wordt ten volste ondersteunt door de nieuwe ambassadrice van KWF TIlburg Nadine Broersen. Zij is wereldkampioene op de vijfkamp en zal op zondag 25 november een warming-up verzorgen voor de deelnemende teams. U kunt bovendien met haar een team vormen!

Wilt u meedoen? Met 3 mensen heeft u een team (gemengd/man/vrouw) en kan u heel uw bedrijf inschrijven voor de afstanden 5 km, 10 km hardlopen of gezamenlijk deelnemen aan de estafette 3x 800m (NIEUW). Met het bronzen sponsor pakket (600 euro) vergroot u uw naamsbekendheid in de regio door promotie via onze social media kanalen, komt uw logo in de VIP-Ruimte en krijgt u een KWF-shirt. Voor het zilveren sponsorpakket, tevens voor drie personen, krijgt u daar bovenop ook een banner langs het parcours. Ten slotte maakt u in het gouden sponsorpakket (1000 euro) deel uit van het team van Nadine Broersen tijdens de estafette! U krijgt hierbij dus de kans om met twee personen een team te vormen met deze olympisch kampioene. Wilt u meer informatie over deze unieke mogelijkheid? Neem dan vandaag nog contact op met info@kwftilburg.nl Want op is op! Op deze wijze zorgen we samen met u voor een wereld waar niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

 


 

Wij zijn zeer dankbaar dat er verschillende lokale initiatieven opgezet worden door de Tilburgers. Samen komen we immers steeds dichterbij. Wilt u ook een initiatief starten waarbij u hulp nodig heeft? Stuur een mail naar info@kwftilburg.nl. Bekijk onderstaande flyer om mee te doen als bedrijf!


Lokale initiatieven in Tilburg en omstreken

Hieronder vindt u een overzicht van de initiatieven die in Tilburg en omstreken zijn georganiseerd. Staat uw initiatief hier niet tussen? Breng ons alstublieft op de hoogte via bovenstaand email adres.

2018

 

Acties voorafgaand aan collecteweek (Augustus 2018)

Voorafgaand aan de collecteweek, werd KWF Kankerbestrijding volop gepromoot in Tilburg en omstreken en werd er geld ingezameld voor dit goede doel. Zo stond KWF Kankerbestrijding op de TOP Week bij de introductieweek van de studenten en werd er ’s avonds gecollecteerd bij de Tilburg Trappers. Hetzelfde weekend werd er gecollecteerd de wedstrijd Willem II Tilburg – Heracles Almelo en stonden we bij Swim to Fight Cancer Tilburg. Veel dank aan eenieder die dit mogelijk heeft gemaakt!

Ton van Bommel (Augustus 2018)

Ton van Bommel is al jaren actief bij de Tilburg Trappers. Hij is intrinsiek gemotiveerd om geld op te zamelen voor de bestrijding van kanker en heeft daarom een ijshockey clinic georganiseerd. Bedrijven mochten hieraan meedoen als zij een bepaald bedrag doneerden. Hiermee heeft hij maar liefst 3000 euro opgehaald!

Bingoavond (Mei 2018)

Op 14 mei heeft KWF Tilburg een bigo avond georganiseerd. In de Radiostraat streden honderd Tilburgers om mooie prijzen, waarbij een laptop de hoofdprijs was. Jos van ’t Bénkske heeft deze avond begeleid (zie hier het filmpje van Jos van ’t Bénkske). Tijdens de pauze heeft zangeres Jamy ons geplezierd met haar zang. Met deze avond is meer dan 3000 euro opgehaald!

2017

Lampionnenactie (December 2017)

December staat bekend als de donkere maand, maar op 9 december wordt de Tilburgse hemel warm verlicht. KWF Tilburg zet namelijk in samenwerking met Wintergloed een lampionnenactie op touw. Voor vijf euro kan een lampion worden gekocht en het ingezamelde geld wordt geschonken aan KWF Kankerbestrijding. Kijk voor meer informatie op: https://acties.kwf.nl/lampionnenactiekwftilburg

Willem II (September 2017)

Tijdens de wedstrijd Willem II – ADO Den Haag mochten 15 collectanten voorafgaand aan de wedstrijd collecteren voor KWF Kankerbestrijding! Bovendien kregen de collectanten een gratis toegangskaartje voor de wedstrijd.

Tilburg Trappers (September 2017)

Samen komen we steeds dichterbij. Dat is niet enkel het motto van KWF Kankerbestrijding, maar op 8 september ook van Tilburg Trappers! Tijdens de wedstrijd tegen EC Bad Nauheim slaan namelijk KWF Kankerbestrijding en Tilburg Trappers de handen in één om geld op te halen voor dit goede doel.

Floatfest (September 2017)

De KWF insmeerbar is op zaterdag 2 september aanwezig geweest op festival Floatfest. Bij de KWF insmeerbar kunnen bezoekers zich laten insmeren met zonnecrème en worden zij intussen gewezen op de gevaren die zon met zich mee kan brengen. Bovendien is een deel van de opbrengst naar KWF gegaan!

Teleperfomance (April 2017)

De voorzitter KWF Kankerbestrijding Tilburg, Helga Meijer op bezoek geweest bij Teleperformance om de cheque in ontvangst te nemen van Norbert van Liemt, President of Northern Europe. Een mooi bedrag van maar liefst €1180,- is opgehaald. De medewerkers van Teleperformance hebben op eigen initiatief een Baking Sale gehouden!

Hiphop vs. Kanker (Maart 2017)

Het evenement ‘Hiphop vs. Kanker’ heeft maar liefst €2560,- opgehaald. Initiatiefnemer onder artiestennaam Zorro heeft dit evenement georganiseerd en opgedragen aan zijn helaas overleden vader.