Acties


KWF TILBURG EN  WARANDELOOP TILBURG BUNDELEN KRACHTEN OPNIEUW IN STRIJD TEGEN KANKER

In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met Warandeloop Tilburg, wat heeft geresulteerd in veel steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers voor kankeronderzoek. Daarom hebben Frans Bonants, Voorzitter Warandeloop Tilburg, Helga Meijer, voorzitter KWF Tilburg en Walther Kuppens, Vice-voorzitter KWF Tilburg, dit jaar wederom de handen ineengeslagen. 

De Warandeloop steunt KWF Kankerbestrijding en zo gaan we samen de strijd aan tegen kanker. Dankzij onderzoek komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker, maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit. Nog altijd krijgt één op de drie mensen te maken met kanker.

Met deelname aan deze bijzondere Businessrun tijdens de Warandeloop op zondag 27 november 2022 steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Daarnaast gaat KWF Tilburg zelf ook weer deelnemen aan de Businessrun en levert zij vanuit het eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF te steunen bij het behalen van haar doelen.

Voor 2022 zijn er drie mogelijkheden om KWF Tilburg een extra warm hart toe te dragen middels donaties en het leveren van een sportieve prestatie bij de Businessrun Warandeloop:

  • Sponsorpakket “Vrienden van KWF Tilburg”: naamsvermelding Social Media & banner on event. Ad €250,-
  • Sponsorpakket “Brons” KWF Tilburg: deelname business team (3 lopers)  5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd), naamsvermelding Social Media, banner on event. Ad €550-.
  • Sponsorpakket “Zilver” KWF Tilburg: deelname minimaal 2 business team (6 lopers)  5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd), naamsvermelding Social Media, banner on event. Ad €800,-.
  • Sponsorpakket “Goud” KWF Tilburg: deelname minimaal 3 teams business run (9 lopers) 5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd): naamsvermelding Social Media, banner on event en spandoek op parcours op zichtlocatie Warandeloop. Ad €1000,-. Bij meer dan 3 teams bedraagt uw bijdrage per team €175,-

Daarnaast wordt tijdens het event een “Meet & Greet” georganiseerd en bent u van harte uitgenodigd om de deelnemers aan te moedigen.

Wilt u als bedrijf deelnemen en KWF steunen in de strijd tegen kanker? En rent u mee tegen kanker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via [niet meer in gebruik].

Het bestuur van KWF Tilburg hoopt op uw steun! 


Warandeloop Businessrun 28 november 2021

KWF Tilburg is blij en trots dat het samenwerkingsverband met de Stichting Warandeloop dit jaar voortgezet kan worden. En ook dit jaar zal de Warandeloop worden gehouden op de mooie locatie ‘het Warandebos’. Het eerste grote hardloopevenement in Tilburg vanwege de Corona beperkingen in de afgelopen periode. Onlangs is de Tilburg Ten Miles ook geannuleerd en over 2020 is er ook geen hardloopfestijn geweest in Tilburg van een dergelijk kaliber. Het evenement vindt plaats in het weekend van 26 tot en met 28 november 2021.

Diverse bedrijven uit Tilburg en omgeving leveren een bijdrage aan de bestrijding van kanker door deze loop te ondersteunen met een donatie en/of door mee te lopen op het parcours tijdens de Warandeloop Businessrun op 28 november 2021. Wilt u met uw bedrijf KWF een warm hart toe dragen met een donatie en/of een leuke en gezellige sportieve prestatie? Dit kan met de volgende sponsorpakketten.

Laat het ons weten via info@kwftilburg.nl en meld u aan bij Helga Meijer of Walther Kuppens.


Warandeloop Businessrun 24 november 2019

KWF Tilburg blikt terug op een schitterende dag  met een prachtig resultaat: de Warande kleurde rood en samen hebben we maar liefst €15.000,- bij elkaar gerend voor kankeronderzoek. We zijn trots op de 20 bedrijventeams die hard hebben gerend om dit resultaat mogelijk te maken. Daarnaast willen we de sponsoren, zakenvrienden en Stichting Warandeloop hier nogmaals hartelijk danken. Tot volgend jaar!

Hieronder een foto-compilatie van de dag (foto’s gemaakt door Gió-luna Kuppens).


Dit jaar zal de Warandeloop in het weekend van 22 tot en met 24 november 2019 terugkeren op zijn oude vertrouwde locatie het Warandebos. In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met de Stichting Warandeloop, wat heeft geresulteerd in veel steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers voor kankeronderzoek. En net zoals vorig jaar hebben de Stichting Warandeloop en KWF Tilburg de handen opnieuw ineengeslagen.

Een breed scala aan bedrijven gaat naast hun sportieve prestatie ook een bijdrage leveren aan het bestrijden van kanker door mee te doen aan de businessrun onder de vlag van KWF en/of het doen van een donatie. De bedrijven die KWF een extra warm hart toe dragen middels donaties en het leveren van een sportieve prestatie bij de Warandeloop Businessrun zijn: AVEC BV, Shoesme International BV, Zichtadviseurs, Mannaerts & Appels, Citroën Bertens|GoedBeterBertens, Van Lanschot Bankiers, City Marketing Tilburg, ARTooling, BTL, De Beer Advocaten, NeXT Advocaten, Bresson Van Kempen Bedrijfshuisvesting BV, Geestdrift en BasicIT. Daarnaast steunen de volgende bedrijven KWF tijdens Warandeloop Businessrun als zakenvriend: Teleperformance, Cubics, Gerritse Makelaardij, Van Boekel Smits en Willems Belastingsadviseurs, Aarts&Co, Vollenhoven Olie, Reijn Retro Gerechtsdeurwaarders, DKT Notarissen, CapitalAtWork, en Holland Industries. We zijn dankbaar voor de bijdrage van deze bedrijven!

Steun de lopers!
De bedrijven en lopers die met KWF meedoen aan de Businessrun zullen in de aanloop naar de Businessrun actiepagina’s openen om in hun eigen netwerk extra geld op te halen voor de mooie, sportieve prestaties die zij zullen gaan leveren. Deze persoonlijke actiepagina’s zijn te vinden via de volgende link: https://acties.kwf.nl/fundraisers/kwftilburg/warandeloop-2019. Daarnaast heeft KWF Tilburg voorafgaand aan de Businessrun een meet & greet georganiseerd welke start om 13:00 uur in gebouw CUBE van de Universiteit van Tilburg. Onder andere Greg van Hest (oud olympisch sporter (marathon) en NK 5 en 10 km hardlopen) zal hier een presentatie geven. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze meet & greet en wil u de toppers die voor KWF gaan lopen aanmoedigen? Laat het ons weten via info@kwftilburg.nl.


Wij zijn zeer dankbaar dat er verschillende lokale initiatieven opgezet worden door de Tilburgers. Samen komen we immers steeds dichterbij. Wilt u ook een initiatief starten waarbij u hulp nodig heeft? Stuur een mail naar info@kwftilburg.nl. Bekijk onderstaande flyer om mee te doen als bedrijf!


Lokale initiatieven in Tilburg en omstreken

Hieronder vindt u een overzicht van de initiatieven die in Tilburg en omstreken zijn georganiseerd. Staat uw initiatief hier niet tussen? Breng ons alstublieft op de hoogte via bovenstaand email adres.

2018

Acties voorafgaand aan collecteweek (Augustus 2018)

Voorafgaand aan de collecteweek, werd KWF Kankerbestrijding volop gepromoot in Tilburg en omstreken en werd er geld ingezameld voor dit goede doel. Zo stond KWF Kankerbestrijding op de TOP Week bij de introductieweek van de studenten en werd er ’s avonds gecollecteerd bij de Tilburg Trappers. Hetzelfde weekend werd er gecollecteerd de wedstrijd Willem II Tilburg – Heracles Almelo en stonden we bij Swim to Fight Cancer Tilburg. Veel dank aan eenieder die dit mogelijk heeft gemaakt!

Ton van Bommel (Augustus 2018)

Ton van Bommel is al jaren actief bij de Tilburg Trappers. Hij is intrinsiek gemotiveerd om geld op te zamelen voor de bestrijding van kanker en heeft daarom een ijshockey clinic georganiseerd. Bedrijven mochten hieraan meedoen als zij een bepaald bedrag doneerden. Hiermee heeft hij maar liefst 3000 euro opgehaald!

Bingoavond (Mei 2018)

Op 14 mei heeft KWF Tilburg een bigo avond georganiseerd. In de Radiostraat streden honderd Tilburgers om mooie prijzen, waarbij een laptop de hoofdprijs was. Jos van ’t Bénkske heeft deze avond begeleid (zie hier het filmpje van Jos van ’t Bénkske). Tijdens de pauze heeft zangeres Jamy ons geplezierd met haar zang. Met deze avond is meer dan 3000 euro opgehaald!

2017

Lampionnenactie (December 2017)

December staat bekend als de donkere maand, maar op 9 december wordt de Tilburgse hemel warm verlicht. KWF Tilburg zet namelijk in samenwerking met Wintergloed een lampionnenactie op touw. Voor vijf euro kan een lampion worden gekocht en het ingezamelde geld wordt geschonken aan KWF Kankerbestrijding.

Willem II (September 2017)

Tijdens de wedstrijd Willem II – ADO Den Haag mochten 15 collectanten voorafgaand aan de wedstrijd collecteren voor KWF Kankerbestrijding! Bovendien kregen de collectanten een gratis toegangskaartje voor de wedstrijd.

Tilburg Trappers (September 2017)

Samen komen we steeds dichterbij. Dat is niet enkel het motto van KWF Kankerbestrijding, maar op 8 september ook van Tilburg Trappers! Tijdens de wedstrijd tegen EC Bad Nauheim slaan namelijk KWF Kankerbestrijding en Tilburg Trappers de handen in één om geld op te halen voor dit goede doel.

Floatfest (September 2017)

De KWF insmeerbar is op zaterdag 2 september aanwezig geweest op festival Floatfest. Bij de KWF insmeerbar kunnen bezoekers zich laten insmeren met zonnecrème en worden zij intussen gewezen op de gevaren die zon met zich mee kan brengen. Bovendien is een deel van de opbrengst naar KWF gegaan!

Teleperfomance (April 2017)

De voorzitter KWF Kankerbestrijding Tilburg, Helga Meijer op bezoek geweest bij Teleperformance om de cheque in ontvangst te nemen van Norbert van Liemt, President of Northern Europe. Een mooi bedrag van maar liefst €1180,- is opgehaald. De medewerkers van Teleperformance hebben op eigen initiatief een Baking Sale gehouden!

Hiphop vs. Kanker (Maart 2017)

Het evenement ‘Hiphop vs. Kanker’ heeft maar liefst €2560,- opgehaald. Initiatiefnemer onder artiestennaam Zorro heeft dit evenement georganiseerd en opgedragen aan zijn helaas overleden vader.